U bent hier

Patiëntenportaal

Direct naar het patiëntenportaal: klik hier

Het patiëntenportaal biedt u de mogelijkheid in ons huisartsinformatiesysteem een herhaalrecept aan te vragen, een vraag aan een van de medewerkers te stellen of een afspraak te maken. Met uw eigen account logt u veilig in. Hieronder leggen wij de werking voor u uit.

Receptservice

U kunt uw herhaalrecepten 24 uur per dag online aanvragen. In het medicatie overzicht ziet u de medicijnen die onze praktijk de afgelopen 6 maanden heeft voorgeschreven. Bent u nieuw in de praktijk of is het laatste recept van een andere voorschrijver afkomstig dan ziet u deze medicijnen niet staan. Neem dan contact op met de assistente. Het aantal tabletten dat de laatste keer is voorgeschreven wordt herhaald. Wilt u een ander aantal dan kunt u dat bij opmerkingen noteren. Van belang is wel om te weten dat slaap- en kalmeringstabletten voor maximaal 30 dagen mogen worden voorgeschreven en andere medicijnen voor maximaal 90 dagen. De apotheek geeft in principe hele verpakkingen. Uw medicijnen liggen na uiterlijk 2 werkdagen klaar bij uw apotheek. Bezorgwensen kunt u het beste bij uw apotheek doorgeven. Gaat het om incidentele bezorging, dan kunt u dat bij opmerkingen doorgeven.

e-Consult

U kunt online met medische vragen bij ons terecht. U ontvangt per email een bericht wanneer uw vraag beantwoord is. Dit kan enkele werkdagen duren. Uw vragen worden via een beveiligde verbinding verstuurd. U kunt ook buiten openingstijden een vraag stellen aan de praktijk. De antwoorden kunt u online bekijken. Let op! e-Consult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact op met de praktijk.

Webagenda

Met de webagenda kunt u een afspraak online bij ons inboeken. Let op! De webagenda is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact op met de praktijk. Het is de taak van de assistente om het spreekuur te plannen. Zij houdt rekening met de urgentie en de geschatte duur van het consult. Het plannen buiten de assistente om heeft best wel gevolgen. Toch gaan we het proberen. U helpt ons wanneer u kort de reden van uw komst aangeeft. Een afspraak is voor één gezondheidsprobleem of vraag. Niet alle spreekuren en tijden zijn online in te zien. Voor spoed heeft de assistente steeds extra plaatsen. Wij verzoeken u niet verder dan 5 dagen vooruit af te spreken.

Inloggen en registreren in het patiëntenportaal: klik hier  NB: Wilt u na elektronisch aanvragen van een account de praktijk bellen ter controle van uw aanvraag? Uw gegevens worden anders niet gekoppeld in ons systeem.