U bent hier

Blog van beheerder

Moeilijkheden bij openen van de praktijkwebsite

6 februari 2020

Sinds enkele weken horen wij dat er soms problemen ontstaan bij het openen van onze praktijkwebsite. Ondanks dat onze website beveiligd is met een speciaal SSL-certificaat ontstaat er het idee dat er een  cyber-aanvalachtig probleem is ontstaan. Dat is niet zo, u kunt de website net als tevoren veilig gebruiken.

De soms bij het openen getoonde pop-up dient u niet aan te klikken. Het is verstandig om de website te sluiten en dan nog eens te openen, een tweede poging geeft meestal geen pop-up.

Tweede vaste waarnemer

26 september 2019

Dokter Laura de Reeper, voorheen in opleiding in onze praktijk, is nu huisarts en blijft waarnemen in de praktijk op de donderdag.

U kunt zowel elektronisch als telefonisch een afspraak maken bij haar.

Dokter Lieneke Fibbe, inmiddels een jaar werkzaam bij ons, blijft werken op maandag, woensdag en vrijdag. Ook voor haar spreekuur kunt u zowel elektronisch als telefonisch een afspraak maken.

Beveiligingscameras

23 september 2019

Omdat er in de zomer een diefstal is gepleegd in de praktijk zijn wij helaas genoodzaakt om onze en uw goederen beter te beveiligen.

Daarom hebben wij het pand voorzien van beveiligingscamers bij de in- en uitgangen.

Wij hopen op uw begrip.

Wandelen met de huisartsenpraktijk

4 juli 2019

Bewegen is gezond en 30 minuten bewegen per dag levert al veel gezondheidswinst. En daarnaast is het ook nog eens gezellig! Team Edamstraat trekt daarom de wandelschoenen aan. Iedereen is welkom!

Elke woensdag van 13.00 uur tot 13.30 uur. Verzamelen bij de ingang van de huisartsenpraktijk. Deelname is gratis en het gaat altijd door, weer of geen weer!

Wandelt u met ons mee? Er is geen inschrijving nodig.

N.B. Voor het afzeggen of wijzigen van afspraken gelieve niet te mailen, maar naar de praktijk bellen. 

        

Nieuwe assistente erbij

1 mei 2019

 

Per 1 mei is Anja de Kock, doktersassistente erbij gekomen om het team te komen verstreken. Er zijn nu 4 assistentes in de praktijk werkzaam, allen parttime.

Dokter van Vliet bevallen

8 november 2018

Op dinsdag 6 november 2018 is onze huisarts in opleiding, Daphne van Vliet bevallen van een gezonde dochter. Moeder en kind maken het goed.

Wanneer u haar wil feliciteren dan kan dat via de praktijk.

Griepvaccinaties

9 oktober 2018

De griepvaccinaties worden dit jaar iets later gegeven dan u gewend bent van de praktijk. Dat heeft te maken met het feit dat de vaccins helaas pas erg laat geleverd worden, in november.

Wanneer u in aanmerking komt voor de griepvaccinatie zult u een brief ontvangen met een uitnodiging voor de vaccinatie op woensdag 14 november 2018. 

Wanneer u geen uitnodiging ontvangt en toch gevaccineerd wilt worden dan kan dat, u zult dan een recept moeten bestellen en het vaccin bij de apotheek ophalen om het vervolgens bij ons aan u toe te laten dienen.

Afwezigheid dokter Sierhuis

24 september 2018

Sinds begin van de maand is gebleken dat dokter Karlien Sierhuis, de vaste waarneemster in de praktijk op maandag, woensdag en donderdag ernstig ziek is. Zij zal voor onbepaalde tijd niet in de gelegenheid zijn om te werken. Haar spreekuren worden nu waargenomen door dokter van der Lugt en dokter Kuschbert, vanaf 8 oktober zal er een invalster voor dokter Sierhuis komen, dokter Lieneke Fibbe. Zij zal spreekuur houden op maandag, woensdag en vrijdag.

Wanneer u uw steun voor dokter Sierhuis wilt betuigen dan kan dat via de praktijk.

Nieuwe huisarts in opleiding

3 september 2018

In september is dokter Laura de Reeper begonnen als nieuwe huisarts in opleiding in de praktijk. Zij zal hier haar laatste jaar van de huisartsopleiding voltooien en houdt spreekuur op maandag, donderdag en vrijdag. 

Telefonie en internetstoring

25 mei 2018

Heden middag, 25 mei, is er sinds 12.30 uur een telefoonstoring ten gevolge van grondwerkzaamheden in de Nieuwendamstraat. De praktijk is daardoor telefonisch de hele middag NIET telefonisch bereikbaar.

De praktijk is wel gewoon geopend, bij dringende vragen kunt u gewoon langs komen.

Er wordt hard gewerkt aan de bekabeling om de telefonie zo snel mogelijk weer te laten werken.

Onze excuses voor het ongemak.

Team Edamstraat

 

 

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van beheerder