U bent hier

Blog van beheerder

Dokter van Vliet bevallen

8 november 2018

Op dinsdag 6 november 2018 is onze huisarts in opleiding, Daphne van Vliet bevallen van een gezonde dochter. Moeder en kind maken het goed.

Wanneer u haar wil feliciteren dan kan dat via de praktijk.

Griepvaccinaties

9 oktober 2018

De griepvaccinaties worden dit jaar iets later gegeven dan u gewend bent van de praktijk. Dat heeft te maken met het feit dat de vaccins helaas pas erg laat geleverd worden, in november.

Wanneer u in aanmerking komt voor de griepvaccinatie zult u een brief ontvangen met een uitnodiging voor de vaccinatie op woensdag 14 november 2018. 

Wanneer u geen uitnodiging ontvangt en toch gevaccineerd wilt worden dan kan dat, u zult dan een recept moeten bestellen en het vaccin bij de apotheek ophalen om het vervolgens bij ons aan u toe te laten dienen.

Afwezigheid dokter Sierhuis

24 september 2018

Sinds begin van de maand is gebleken dat dokter Karlien Sierhuis, de vaste waarneemster in de praktijk op maandag, woensdag en donderdag ernstig ziek is. Zij zal voor onbepaalde tijd niet in de gelegenheid zijn om te werken. Haar spreekuren worden nu waargenomen door dokter van der Lugt en dokter Kuschbert, vanaf 8 oktober zal er een invalster voor dokter Sierhuis komen, dokter Lieneke Fibbe. Zij zal spreekuur houden op maandag, woensdag en vrijdag.

Wanneer u uw steun voor dokter Sierhuis wilt betuigen dan kan dat via de praktijk.

Nieuwe huisarts in opleiding

3 september 2018

In september is dokter Laura de Reeper begonnen als nieuwe huisarts in opleiding in de praktijk. Zij zal hier haar laatste jaar van de huisartsopleiding voltooien en houdt spreekuur op maandag, donderdag en vrijdag. 

Telefonie en internetstoring

25 mei 2018

Heden middag, 25 mei, is er sinds 12.30 uur een telefoonstoring ten gevolge van grondwerkzaamheden in de Nieuwendamstraat. De praktijk is daardoor telefonisch de hele middag NIET telefonisch bereikbaar.

De praktijk is wel gewoon geopend, bij dringende vragen kunt u gewoon langs komen.

Er wordt hard gewerkt aan de bekabeling om de telefonie zo snel mogelijk weer te laten werken.

Onze excuses voor het ongemak.

Team Edamstraat

 

 

Nieuw privacyreglement

4 april 2018

In het kader van de invoering van de AVG, de algemene verordening gegevensbescherming, heeft de praktijk een nieuw, uitvoeriger privacyreglement ontwikkelt. 

U vindt dit onder het kopje privacyreglement in het menu links op de website.

Nieuwe POH GGZ

17 november 2017

Per 15 november is Lidian Hoogeweij, psychologe, in de praktijk werkzaam als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg. Lidian heeft hiervoor als psychologe in het VUMC gewerkt en wij zijn blij nu hier van haar expertise gebruik te kunnen maken. Zij volgt Lisette Spanjaar op die drie jaar met plezier in de praktijk heeft gewerkt en nu vertrekt in verband met een vervolgopleiding tot GZ-psycholoog.

U kunt alleen na verwijzing door een van de huisartsen een afspraak maken bij Lidian Hoogeweij.

Dokter Karlien Sierhuis ook op maandag

27 oktober 2017

Vanaf maandag 6 november zal dokter Karlien Sierhuis, al enige jaren onze vaste waarneemster op de woensdag en donderdag ook op maandag ochtend in de praktijk werken. Zij neemt de taken van dokter Esther van den Heuvel over die per 1 november helaas de praktijk gaat verlaten en in een praktijk in haar woonplaats Utrecht gaat werken. Wij zijn erg blij dat dokter Sierhuis de open gevallen dag kan invullen.

Dokter Daphne van Vliet, huisarts in opleiding

16 oktober 2017

Met ingang van 2 oktober 2017 heeft de praktijk weer een huisarts in opleiding. Daphne van Vliet is derde jaars huisarts in opleiding die voor haar opleiding meerdere jaren klinische ervaring heeft opgedaan. Zij zal tot begin 2019 in de praktijk werkzaam zijn. Haar werkdagen zijn maandag,dinsdag en vrijdag.

 

Veilige website - SSL certificaat

17 september 2017

Met ingang van 15 september 2017 beschikt de website van huisartsenpraktijk Edamstraat over een SSL-certificaat. Dit certificaat zorgt voor een betere beveiliging tussen de server en de internet-browser door middel van een versleutelde verbinding. Gegevensuitwisseling van vertrouwelijke gegevens moet volgens de Autoriteit Persoonsgegevens op een beveiligde wijze kunnen plaatsvinden. Hiermee voldoet de praktijk aan de heersende regelgeving.

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van beheerder